stage nudging Amsterdam (tijdelijk niet beschikbaar)

Heb jij grote interesse in nudging, gedrag en communicatie? Wij zoeken een slimme en gemotiveerde HBO- / WO-er voor een meeloop- of afstudeer stage nudging Amsterdam. Dit voor een stage van minimaal 3 maanden op HBO/ WO niveau. Je gaat je onder andere bezig houden met desk research, het schrijven van nudging content en het ontwikkelen van workshops, trainingen en trajecten op het gebied van gedragsverandering.

waarom ben jij geschikt voor deze stage?

Wij zoeken studenten Psychologie of Communicatie die nudging in de praktijk willen brengen. Je gaat aan de slag met het onderzoeken van praktijksituaties, het in kaart brengen van situaties en gedrag om effectieve nudges te ontwikkelen.

Wij geven onder andere trainingen en workshops over nudging bij gemeentes en woningcorporaties. Bij som nudging sta je niet aan de zijlijn maar draai je meteen mee op projecten. Uiteraard onder begeleiding van een senior.

online marketing stage amsterdam

over som nudging

Concrete problemen oplossen met creatieve nudges en een meetbaar resultaat.  Daar houden wij van. En daar geloven wij in. Maar alleen als we samenwerken met klanten die net als wij een stap extra willen zetten, om de situatie goed te doorgronden om de best mogelijke nudges te ontwikkelen.

Dit doen wij op basis van 16 jaar ervaring op het snijvlak van psychologie en marketing. Met kennis van gedragsbeïnvloeding, een gedegen aanpak om de huidige- en de gewenste situatie te onderzoeken en de slagkracht en creativiteit om succesvolle nudges te ontwikkelen.

onze aanpak

Onze nudging aanpak bestaat uit drie onderdelen:

  • onderzoek het probleem, het gedrag en de achterliggende factoren (ontdekken)
  • ontwikkelen van nudges in samenwerking met de klant (ontwerpen)
  • betrokkenheid en slagkracht van begin tot eind (opleveren)

som nudging is een geheel maken dat meer is dan de som van deze delen. Dat is het specialisme van som. Wij zijn nieuwsgierig, analytisch en doortastend. En dat delen we graag met jou!

stage nudging amsterdam

waar ga je stage lopen?

Wij werken hard en dat verwachten wij ook van een stagiair(e). Wij bieden een meer dan gemiddelde stagevergoeding. We zoeken iemand met passie en een tikje eigenwijsheid. Nieuwsgierig en initiatiefrijk. Wij zijn gevestigd in een mooi kantoor in hartje Amsterdam.

contact

Ben jij dit of ken jij iemand voor wie dit een mooie uitdaging is? Neem contact op en mail je CV en motivatie.