stage online marketing Amsterdam (tijdelijk niet beschikbaar)

Heb jij grote interesse in interactieve marketing? Wij zoeken een slimme en gemotiveerde HBO- / WO-er voor een meeloop- of afstudeer stage online marketing Amsterdam. Dit voor circa 3 maanden stage op HBO/ WO niveau. Je gaat je bezig houden met o.a. conversie, usability, web analytics en psychologie.

waarom ben jij geschikt voor deze stage?

Wij zoeken studenten Commerciële Economie, Bedrijfseconomie, International Business, Psychologie of Communicatie. Je gaat aan de slag met Persuasion management. In onze adviespraktijk passen wij het denken in 4 archetypen toe.

Wij ontwikkelen en verbeteren online content voor grote opdrachtgevers. Denk aan Centraal Beheer of DAS Rechtsbijstand, maar ook voor kleine startups als Progress Energy Services. Bij som sta je niet aan de zijlijn maar draai je meteen mee op projecten. Uiteraard onder begeleiding van een senior.

online marketing stage amsterdam

over som digital

Online marketing met 100% rendement en 0% irritatie bij de klant. Daar dromen wij van. En wij geloven dat we daar heel dichtbij kunnen komen. Maar alleen als we samenwerken met klanten die net als wij met beide benen op de grond staan, en de beste online marketing willen ontwikkelen die er bestaat: smart online marketing.

Dat betekent dat wij werken op basis van bewezen modellen zoals de beïnvloedingsprincipes van Cialdini, het gedragsmodel van BJ Fogg of gedragsprincipes achter nudging. Kortom, wij houden van kennis en onderbouwing om tot goede resultaten te komen.

onze aanpak

Onze smart online marketing aanpak bestaat uit drie onderdelen:

  • weten wie je klant is en waar je klant behoefte aan heeft (klantinzicht)
  • je huidige activiteiten continu ter discussie stellen (challenge)
  • verbeteringen doorvoeren (optimaliseren)

Smart online marketing is een geheel maken dat meer is dan de som van deze delen. Dat is het specialisme van som digital. Wij zijn nieuwsgierig, analytisch en doortastend. En dat delen we graag met jou!

stage nudging amsterdam

waar ga je stage lopen?

Wij werken hard en dat verwachten wij ook van een stagiair(e). Wij bieden een meer dan gemiddelde stagevergoeding. We zoeken iemand met passie en een tikje eigenwijsheid. Nieuwsgierig en initiatiefrijk. Wij zijn gevestigd in een mooi kantoor in hartje Amsterdam.

contact

Ben jij dit of ken jij iemand voor wie dit een mooie uitdaging is? Neem contact op en mail je CV en motivatie.