Na 6 geweldige jaren hebben Hans DreEwald en Hans uiteennth en Ewald Verhoog besloten zakelijk uit elkaar te gaan. We gaan meer focus aanbrengen in onze activiteiten.

In 2007 zijn we samen van start gegaan met som digital (voorheen Canicas), in 2011 hebben wij RaisingResults opgericht. Beide bedrijven hebben inmiddels een stevige positie in de markt verworven en verdienen het om met volledige aandacht verder uitgebouwd te worden.

In de nieuwe situatie is Hans enig directeur van som digital (voorheen Canicas) en Ewald mede-directeur van RaisingResults. Wij hebben geen financiële belangen meer in elkaars bedrijven. Daarnaast blijft Ewald lesgeven bij Beeckestijn, en is zijn eerste boek uit.

som digital helpt bedrijven bij het realiseren van online marketing resultaten:

  • Ontwikkelen en doorvoeren van (online) marketing proposities
  • Opzetten en verbeteren van online marketing: vindbaar zijn, traffic genereren, inzicht krijgen uit analytics, en de marketing effectiviteit van de website verhogen
  • Verbeteren van conversie van websites, landingspagina’s en campagnes

som digital is gevestigd aan het kleine-gartmanplantsoen 21  |  1017 rp  |  amsterdam.

 

RaisingResults helpt goede doelen en de kunst- en cultuursector om de volgende stap te maken. Zij willen de wereld mooier en beter maken, en RaisingResults helpt hen om donateurs te binden, te boeien en te behouden. Met de digitale kanalen als spil. Resultaat zit in ons DNA. En daar profiteren op dit moment al meer dan 40 klanten van.

Net als Ewald focust het RR team zich volledig op het uitbouwen van RaisingResults. RaisingResults is gevestigd aan de Meeuwenlaan 98-100, 1021 JL in Amsterdam.

 

Hans Drenth, som digital – 020 6353232 – smart-online-marketing.nl

Ewald Verhoog, RaisingResults – 020 7155295 – raisingresults.eu