CMS congres 2014 - Canicas spreektOp 20 mei staat de 13e editie van het meest unieke en langstlopende Content Management Strategie Congres (CMS Congres) gepland. De content manager van 2014 moet van alle markten thuis zijn: van het regisseren van de klantrelatie tot interne communicatie, van het opzetten en beheren van een multichannel content (marketing) strategie tot collaboratie. U wordt in één dag op de hoogte gesteld van alle trends, ontwikkelingen en praktijkervaringen in dit vakgebied.

Hans Drenth levert een bijdrage aan dit CMS congres door in te gaan op Persuasion Marketing en dynamische ‘customer journeys’. Deze helpen u bij het overtuigen, door in te spelen op welke voorkeurpaden naar de conversie een bezoeker graag neemt. Hans laat zien hoe u deze methodes zelf ook succesvol kunt inzetten. Met het Canicas Sex & The City model en concrete voorbeelden van onder meer Centraal Beheer, FBTO, Fleet Support, Philips en The Student Hotel. Zodat uw klanten uw paringsdansjes voortaan zullen ervaren als een glijbaan in plaats van een hindernisbaan…

Bekijk hier het programma van het CMS congres. Laat u het mij weten als u naar het congres toe wilt gaan, ik kan dan voor korting zorgen.