senior online marketing adviseur bij som digital

senior online marketing adviseurwelke senior online marketing adviseur bepaalt mede de toekomst van som digital?

Door gezonde groei in opdrachten willen wij ons team graag versterken met een senior online marketing adviseur / digital hero. Ben je rond de 30 jaar, heb je de laatste jaren in online marketing gewerkt en spreekt onderstaande je aan? Laat wat van je horen! Wij zoeken iemand die aantoonbaar adviesrelaties heeft kunnen onderhouden en uitbouwen, die er zin in heeft om som digital verder uit te bouwen en vorm te geven. Mee-ondernemen, bij bewezen geschiktheid, is uitdrukkelijk mogelijk.

wat wij een senior online marketing adviseur bieden

som digital is een online marketing bureau in het hart van Amsterdam met opdrachten bij mooie opdrachtgevers. De positionering van som digital is zeer uniek en onderscheidend: wij verbeteren de conversie van websites, landingspagina’s en campagnes door het inzetten van persona. Wat onze mensen kenmerkt zijn eigenschappen zoals

  • resultaatgericht en nieuwsgierig
  • zelfstartend
  • empathisch en sociaal sterk
  • gericht op samenwerking met elkaar en met de klant
  • work hard, play hard: de boog kan niet altijd gespannen staan!

wat wij van een senior online marketing adviseur vragen

Bij som houden we van aanpakken. Het resultaat voor de klant staat daarbij centraal. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Wij houden elkaar continu scherp op het leveren van toegevoegde waarde. Om een succesvolle adviseur te zijn is persoonlijke effectiviteit belangrijker dan inhoudelijke kennis. Natuurlijk heb je

  • ervaring met online marketing: van digital strategy tot conversie en online campaigning
  • een sterk netwerk
  • een ambitieuze en resultaatgerichte persoonlijkheid
  • een ondernemende mentaliteit
  • ervaring met het aansturen van professionals

contracten en zo

Je start bij som digital altijd met een tijdelijk contract. Als je je goed ontwikkelt vervangen we dat voor een contract voor onbepaalde tijd. Het gaat om 4 of 5 dagen per week. Het salarisniveau is bovengemiddeld, omdat wij ook bovengemiddelde kwaliteit leveren aan klanten. som heeft een bonusregeling, waarmee je je salaris flink kan verhogen. Natuurlijk maken we afspraken over ingroeien & ondernemen, zeker als je al een klant/opdrachtportefeuille meebrengt.

Ben jij dit, of ken jij iemand die hier gelukkig zou zijn? Laat het ons weten dan organiseren we een kennismaking. Stuur Hans een mail, of liever: bel hem op 0622973797.