why

Online marketing met 100% rendement en 0% irritatie bij de klant. Subtiele nudging die leidt tot gewenst gedrag. Daar dromen wij van. En wij geloven dat we daar heel dichtbij kunnen komen. Zeker als we samenwerken met opdrachtgevers die ook met beide benen op de grond staan.

how

Wij voegen intelligentie toe aan je interacties met klanten. Met in de praktijk bewezen modellen en concepten. Ambitie en uitdaging zijn daarbij de kernwoorden. Wij werken graag met organisaties die de markt uitdagen en met organisaties die juist worden uitgedaagd door de markt.

what

Niet lukraak optimaliseren via trial & error maar met een bewezen aanpak. Propositie ontwikkeling, UX en funnel design en copy & art, met altijd een scherp oog voor conversie, rendement, gedragsverandering en vernieuwing. Slimmere mensen die samen voorop lopen in marketing en nudging. Die geloven in de som der delen.


ons team


sluit je aan bij som

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen die met ons willen meewerken. Als stagiair, freelancer, medewerker, trainer, als je maar droomt van digital marketing of nudging. Wij zijn een marketingbureau in het hart van Amsterdam met opdrachten bij mooie opdrachtgevers. De positionering van som is zeer uniek en onderscheidend: wij realiseren smart online marketing met ‘zero marketing waste’. Wij verbeteren de conversie van websites, landingspagina’s, funnels en online campagnes door het inzetten van persona. Wij ontwikkelen en implementeren nudging toepassingen om gewenst gedrag te realiseren.

digital hero (tijdelijk niet beschikbaar)

Adem jij digitaal en ben je enthousiast over slimme online marketing? Of blaak jij van de kennis over consumentengedrag en wil jij organisaties helpen aan resultaten? Heb je werkervaring, affiniteit met online marketing of nudging en spreekt ons verhaal je aan? Stuur een mail of app ons op +31622973797. Lees meer

senior adviseur (tijdelijk niet beschikbaar)

Ben je rond de 30 en de laatste jaren actief in online marketing? Wil je een stap maken naar een ambitieus bureau dat je mede kunt vormgeven? Wij zijn op zoek naar versterking met mensen die niet alleen de juiste ervaring hebben maar die ook een netwerk meebrengen. Mee-ondernemen is nadrukkelijk de bedoeling. Lees meer

stage bij som (tijdelijk niet beschikbaar)

Heb jij grote interesse in online marketing of consumentengedrag & nudging? Kies dan voor een stage bij som. Wij zoeken topstudenten voor een afstudeer- of meeloopstage van minimaal 3 maanden, vanaf mei 2019. Motiveer ons om contact op te nemen: stuur ons een mail of app op +31622973797 en we reageren binnen een dag. Lees meer over stage online marketing of over een stage nudging.


verantwoord ondernemen

Eigenlijk praten wij er niet over maar doen we het liever. Wij houden bij al onze projecten en werkwijzen zoveel mogelijk rekening met verantwoordelijk ondernemen. Dus een wapenfabrikant met een conversieprobleem moet echt verder gaan zoeken. Verder vinden wij het eigenlijk normaal om afval te scheiden, zo veel mogelijk de fiets te nemen, en de trein of Greenwheels als mogelijk en vegetarisch te lunchen. Daarnaast proberen wij waarde terug te geven aan de maatschappij op de volgende onderdelen:

Oxfam Novib

ondernemerschap in de derde wereld

som is trotse sponsor van het Ondernemers voor Ondernemers netwerk van Oxfam Novib. Ondernemers hier helpen kleine ondernemers daar met het starten van een bedrijfje middels microfinanciering. Wij geloven in eigen initiatief en ondernemerschap in plaats van het geven van geld. Lees meer

sponsoring

sponsoring maatschappelijke projecten

som is trotse sponsor van AthenA JB1. AthenA is een snelgroeiende hockeyclub die in 2004 werd opgericht. Ook sponsoren wij voetballen voor kinderen met een chronische ziekte en het jaarlijkse kleurboek voor kinderen in het ziekenhuis.

duurzaam ondernemen

bijdragen aan duurzaamheid

som is verbonden aan Meer Energie omdat wij ons in de doelstelling van Meer Energie kunnen vinden: het ontwikkelen van een warmtenetwerk in de Watergraafsmeer. Met de restwarmte van de serverparken in het Science Park en de Jaap Eden ijsbaan kunnen we 5.000 woningen verwarmen! som helpt Meer Energie met het aanscherpen van de propositie, het bereiken en werven van doelgroepen en de website.

        zo nu en dan verrassen we je graag met smart results tips & tricks